Tietojenpalautusta parhaimmillaan

Tietojenpalautusta parhaimmillaan

Tietojen palautus takuutyönä - ilmainen analyysi - pikapalvelu pikku rahalla

Etusivu Ohjeet Tekniikka Hinnasto
Tilaus Ehdot
Tietoa Palaute Yritys
 

Viestejä asiakkailta

Alla joitakin viestejä tyytyväisiltä asiakkailtamme. (Tyytymättömiä emme ole vielä kohdanneet. :))

Otamme mielellämme vastaan palautetta, kiitoksia tai parannusehdotuksia.

Jos haluat, voit myös lähettää hyödyllisiä vinkkejä tai vaikkapa tarinasi tiedostojen hukkaamisesta. Tarinasikin on varmasti muille vierailijoille opiksi - ja ehkä huviksikin.NimiViesti
SeijaOnnittelut sinulle! Sinulla on maailman nopein ja paras palvelu! Minä sain jo postista CD:n ja siellä oli kuvia enemmän kuin odotinkaan eli sellaisiakin kuvia, jotka olin jo aikaisemmin tallettanut koneelleni, ennen sitä "katastrofia". Siis CD alkoi siitä mistä piti ja kaivatut kuvat olivat siinä, mutta sen jälkeen oli vielä paljon kuvia, jotka olin jo ottanut ja poistanut kortilta aikaisemmin! Näin paljastuu minullekin tämä ihmeellinen maailma, josta meikäläinen ymmärtää vain pintaa! Olet tehnyt minut hyvin onnelliseksi ja kiitolliseksi!
TeemuAivan mahtava homma ja tuhannet kiitokset! Nostan hattua todella korkealle :) Voit olla varma että mainostan sinua näissä asioissa tutuille ja kavereille vastaavissa ongelmissa.
MariAina pitää kehua, jos on aihetta. Ja nyt oli ja paljon! Laitan ainakin meidän koulun mikrotuelle viestiä, että jos jollain muistikku "mosahtaa", niin tietävät kenen puoleen kääntyä.
AnttiVaikka tällä kertaa kiintolevyn tiedot eivät löytyneetkään, olen hyvin tyytyväinen palveluun. Aion suositella yritystänne tuttavilleni, jos heiltä katoaa tietoja!
KristaTärkeät matkakuvat pelastuivat kokonaan! Ja nopeasti! Suositteluni ja lämpimät kiitokset!
Mika KNopeaa ja ystävällistä palvelua. Jatkakaa samaan malliin. Kiitos!
Mari Muistitikkuni sanoi sopimuksensa irti täysin yllättäen ja tietenkin tikulla oli paljon "korvaamatonta" tietoa, koska niistä suuri osa oli tallentamatta mihinkään muuhun laitteiseen. Etsin netistä firmoja, mitkä voisivat minua auttaa. Data Prey oli ensimmäinen yhteydenottoni kohde. Palvelu oli hyvin "erikoista". Ensin korjaus hinnoiteltiin yli 300 euron, tinkasin ja hinta putosi 265 euroon. Pyysin lähettämään tikkuni takaisin, aivan liian kallista... Lähetin tikkuni seuraavaan firmaan (nimeä en nyt muista), mutta sieltä tuli viesti että se on sulautettu yhteen Data Preyn kanssa ja että he eivät voi korjata tikkuani, koska se on liian pahoin vaurioitunut. Sitten aikaa kului muutama viikko, eikä tikusta kuulunut mitään. Laitoin meiliä ja pyysin palauttamaan tikkuni pikaisesti. Pian se sitten tulikin, ilman mitään viestiä...
Onneksi sitten näin Rescue Biiglen sivustot!!! Palvelu on ollut todella nopeaa ja ystävällistä ja edullista!!!Vein tiistaina tikun postiin ja jo torstaina se laitettiin minulle rompun kera takaisin!!Ei tästä palvelu pajljoa voi parantua. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!!!
Leila KVietin keväällä samanaikaisesti viiskymppisiä ja ylioppilasjuhlia ja kuvia tuli otettua ahkerasti. Kuinka ollakaan kamerani sai täyden muistikortin ihan jumiin. Kortilta ei löytynyt yhtään kuvaa, tietokoneeni ei edes tunnistanut koko korttia.
Meinasi tulla suru puseroon, mutta onneksi löysin netistä Rescue Biiglen-sivut. Kadonneet kuvat löytyivät ja korttikin tuli paluupostissa valmiiksi alustettuna.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kiitos! Suosittelen lämpimästi muillekin kuvansa hävittäneille!
Leena, EspooDigikameran muistikortilla oli kuvia lapsen synttäreiltä ym. ainutlaatuisista tilanteista, kun erään kerran laitettuani kameraan virran päälle näytössä oli teksti 'memory card error'. Kopioita kuvista ei tietenkään ollut. Netistä löytyi Rescue Beagle, jolla oli selvästi edullisemmat hinnat muihin vastaaviin palveluntarjoajiin verrattuna, lähetin siis kortin sinne. Palvelu oli nopeaa, kuvatiedostoista 113/n. 115 saatiin palautettua, homman edistymisestä tiedotettiin tekstiviestein ja s-postein ja hinta tästä kaikesta mielestäni hyvin kohtuullinen. Monet kiitokset!
Hannu Hillukkala~ Kyllä tietotekniikka on ihmeellistä! ~

~ Alustetun muistitikun työtiedostot löytyivät kuin löytyivätkin ~
~ Bittiavaruudesta ~
~ pääsääntöisesti tiedostorakenteensakin säilyttäneenä ~

~ Teitte ~ Uskomattomasta ~ Uskottavan ~

~ Kiitos ~ ;)
Hanna, TammelaOlimme perheemme ja siskoni perheen kanssa Espanjan lomalla. Loma oli varsinkin lapsille mieluinen hengähdys koulutyöstä ja muistot taltioimme digikameraan. Kotiin tultuamme 10-vuotiaan poikamme paras ystävä tuli käymään, itse olin silloin asioilla kaupungilla. Samuli kertoi kuulumisia Espanjan reissusta ja tietysti esitteli kuvia digikamerasta. Kuinkas ollakaan kuvat katosivat! Eli poika deletoi kuvia sitä mukaan kun vaihtoi seuraavaan. Palattuani kotiin, Samuli ihmetteli että mitä tarkoittaa "no images"! Siitähän riemu ratkesi, kun tajusin tilanteen. Ja kiukkuani lisäsi se, että poikaa oli varta vasten kielletty ottamasta kameraa ilman lupaa! Loppupäivä oli pilalla, sillä luulin, että kuvat ovat lopullisesti hävinneet. Myöhemmin illalla päätin soittaa veljelleni, joka touhuaa kaiken vapaa-ajan tietokoneitten ym. kimpussa. Veljeni sanoi, että tilanne ei ole niin paha kuin voisi luulla. Yhdessä selasimme nettiä puhelimen välityksellä ja keksimme lähes yhtäaikaa Rescue Biigle-sivustot. Otin yhteyttä, ja niin asia alkoi heti "rullaamaan". Lähetin muistikortin firmalle ja sieltä tuli muutaman päivän kuluttua cd, jossa kuvat olivat tallessa! Samuli maksoi lystin (ei onneksi mikään kova hinta, että pojan rahat riittivät) ja vannoi vakaasti, ettei enää koskisi kameraan ilman lupaa. Puolin ja toisin pyysimme anteeksi, hän tottelemattomuuttaan ja minä räyhäämistäni. Firman toiminta oli ripeää ja palvelu ystävällistä. myös ystävilleni olen kertonut tilanteesta, ja he ovat olleet yllättyneitä, että kuvat tosiaan voi pelastaa deletoinnin jälkeen. Koko juttu oli loppujen lopuksi opettavainen meille; minä tallennan kuvat heti ja ehkä poikakin alkaa pikkuhiljaa oppimaan tottelemisen taidon!
Tiina, HelsinkiFormatoin kamerani muistikortin, juuri kun olin ollut "kameranaisena" hautajaisissa, ja sopinut niiden kehityksestä ja jakelusta sukulaisille ja tuttaville. Olin juuri hankkinut digikameran, tutustuin kotona valikoihin ja sitten jotain tapahtui ja kuvat olivat tipotiessään. Etsin heti netistä tietoja ja törmäsin Rescue Biiglen sivuille. Palvelu oli nopeaa, firmasta vastattiin heti yhteydenottopyyntööni ja sovitiin kuinka toimitaan. Kun sain muistikortin takaisin Rescue Biiglestä, yhteyshenkilö vielä soitti perään ja tiedusteli oliko kaikki ok. Kaikki hoitui muutamassa päivässä. Erinomaista ja nopeaa palvelua ja edullisempaa kuin joissakin muissa firmoissa, joiden palveluja myös tutkailin ennen kuin päädyin ottaamaan yhteyttä Rescue Biigleen. Suosittelen lämpimästi.

Wikipedia Suomi