Tietojenpalautusta parhaimmillaan

Tietojenpalautusta parhaimmillaan

Tietojen palautus takuutyönä - ilmainen analyysi - pikapalvelu pikku rahalla

Etusivu Ohjeet Tekniikka Hinnasto
Tilaus Ehdot
Tietoa Palaute Yritys

Kadonneet digikuvat ja tiedostot voidaan pelastaa

Parasta tietojenpalautusta

Osaamista ja palvelua vahvalla kokemuksella

Jo maaliskuussa 2006 (Rescue Biigle -nimellä) aloittanut Siptune Tietojenpalautus - on vuosien mittaan kuunnellut asiakkaitaan, tutkinut tekniikkaa sekä investoinut parhaisiin ohjelmistoihin ja laitteisiin. Henkilökohtainen, ystävällinen palvelu, nopeus ja edistyneimmät menetelmät takaavat parhaan työn onnistumisen ja parhaan palvelukokemuksen.

Siptune on tunnollinen suomalainen

Suomalaisen kannattaa suosia suomalaista työtä. Siptunelta saat pienemmällä rahalla laadukkaan ja varmasti henkilökohtaisen, kotimaisen palvelun.

Tee pieni taustatutkimus netissä, ja Siptunesta et löydä koko toiminta-ajaltamme ensimmäistäkään negatiivista viestiä. Tämä ei ole itsestäänselvyys, ja tästä itse olemme erittäin ylpeitä.

Tietojen häviäminen on harvoin lopullista

Jopa 90%:ssa tietojen tuhoutumistapauksista tiedot on pelastettavissa oikeilla toimenpiteillä heti vahingon tapahduttua. Tiedostojen tuhoaminen tai muistivälineen alustus (formatointi) eivät pääsääntöiseti tuhoa tiedostoja lopullisesti. Muistivälineelle kirjoittaminen tämän jälkeen kylläkin tuhoaa korjaamattomasti kirjoitettavalle alueelle osuvat tiedostot.

Myös laitteen häiriöstä johtuvat katoamiset ovat useimmiten korjattavissa. Sähköisesti tai fyysisesti vaurioituneet muistivälineet ovat hankalampia, mutteivat aina mahdottomia tapauksia. Olemme menestyksekkäästi saaneet tiedot talteen myös esim. rikki murtuneilta USB-muistitikuilta.

Tuhoutuneiden tietojen palautus

Meillä on käytössämme laadukkaaseen digikuvien ja muiden tiedostojen palauttamiseen tarvittavat laitteet, parhaat ohjelmistot, kokemus ja osaaminen. Tekniikka-sivu kertoo näistä tarkemmin.

Vuosien aikana olemme todistaneet johtavan osaamisemme ohjelmallisessa tietojen palautuksessa, ja tyytyväisiä asiakkaitamme on kuluttaja-asiakkaiden lisäksi esimerkiksi kodinkoneketjut, ammattikuvaajat ja virastot. Useammin kuin kerran olemme onnistuneet tietojen palautuksessa suuremman tekijän jo luovutettua.

Uudehkona palveluna teemme myös fyysisesti vaurioituneiden muistitikkujen korjausta. Siptunen juotinvirtuoosin käsissä on jo moni pahastikin vaurioitunut muisti saatu vielä lukukuntoon. Muutamia kuvia tällaisista tapauksista Tekniikka-sivulla.

Huomioi, että mekaanisesti vaurioituneiden kiintolevyjen itse kiintolevyn avaamista vaativiin töihin meillä ei ole mahdollisuuksia. Ulkoisten kiintolevyjen avaaaminen ja korjaus on tapauskohtaisesti mahdollista.

Kadotitko tiedostosi? Lue ensimmäiseksi Toimintaohjeet.

Toimimme luottamuksellisesti ja salassapitovelvollisuuden alaisina, emmekä tyypillisesti joudu palautustyössä avaamaan asiakkaiden tiedostoja.

Tietojenpalautuksen ei tarvitse maksaa omaisuuksia

Me emme halua rahastaa hädälläsi. Saat kuvasi ja tietosi takaisin edullisemmin uskotkaan. Jaettu ilo aarteiden palautumisesta on oikeasti osa saamaamme korvausta.

Katso linkistä Hinnasto uusi hinta- ja toimitusaikalaskurimme, ja tiedät tarkasti jo etukäteen hintojemme edullisuuden ja toiminnan nopeuden.

Huomaathan myös reilun pelimme: jos tietojen palautus ei ole mahdollista, emme veloita palautustyöstä.

Palvelu ja työn suoritus

Pieni organisaatiomme sekä sitoutunut ja positiivinen asenteemme mahdollistavat nopean ja joustavan palautuksen tiedostoille sekä hyvän mielen asiakkaillemme.

Linkistä Tilaus löydät yhteystiedot ja lisäohjeet, kuinka pääsemme parhaiten eteenpäin tietojesi takaisin saamiseksi.Wikipedia Suomi

/html>